Det siger vores kunder om Klinik For Tandproteser

" Jeg har i mange år levet med et meget dårligt tandsæt på grund af parodontose, og jeg har desuden mistet nogle af de blivende tænder ved et færdselsuheld. Som følge af manglende tænder havde jeg det svært med forsamlinger, hvor der blev talt og grinet meget, for jeg følte, at alle kiggede på mig. Jeg kunne dog godt spise og tygge, så det var mere behovet for at have et pænt smil, som fik mig til at vælge en tandprotese. 


Jeg kontaktede Klinik for Tandproteser, hvor vi sammen udarbejdede et behandlingsforløb. Jeg skulle på grund af parodontose have trukket min ene fortand ud. Vi startede med et aftryk af tænderne samt flere andre prøver, inden dagen oprandt. Nu skulle jeg så have min nye tandprotese. Vi havde aftalt tid hos en af klinikkens egne tandlæger, som skulle trække tanden ud, i selve klinikken, og derefter kom jeg direkte ind til behandleren, A. Jebelli, hvor min nye tandprotese nu var klar til mig. Samarbejdet mellem Klinik for Tandproteser og dens egen tandlæge var uovertruffen.


Fra den dag, jeg henvendte mig på klinikken, og til jeg fik protesen, gik der tre dage, og nu har jeg en protese, der hverken generer eller sidder løst. Jeg føler i dag, at jeg har stor grund til både at grine og smile."


Tom Jørgensen

" Efter lang tids besvær med at styre min protese i undermunden ønskede jeg en fastsiddende løsning. Jeg havde svært ved at tygge maden rigtigt, og var jeg ikke opmærksom på min protese, kunne jeg pludselig stå med den på vej ud af munden.


Efter en konsultation hos Klinik for Tandproteser fik jeg svar på mine spørgsmål om implantater. Jeg havde hørt noget om, at man kunne bruge en form for skrue til at sætte protesen fast, men jeg var ikke sikker på, hvad behandlingen præcist gik ud på. Jeg blev grundigt informeret om tryklåsprotesen, og hvad der foregår ved sådan en behandling. Jeg blev helt sikker i min sag – jeg ville have en tryklåsprotese.


Da det praktiske var ordnet, var jeg klar til behandlingen kort tid efter. Operationen tog kun lidt over en time, og det gik meget smertefrit, da lokalbedøvelse var nok. Jeg beholdt min gamle protese, indtil det hele var helet og groet godt sammen, og så var jeg klar til at få fremstillet den nye protese.


I dag er der gået to år, siden jeg fik den nye tandprotese, og jeg har aldrig fortrudt behandlingen. Jeg kan spise som alle andre, og jeg skal ikke bekymre mig mere om holdbarheden. Den er alle pengene værd. "


Kaj B. Andersen

"Jeg havde min traditionelle protese i tre år og var på intet tidspunkt rigtig glad for den. Tænderne var for små og for ensartede, og hver gang jeg smilte, følte jeg, at andre folk kunne se, at jeg havde tandprotese. Så det var i høj grad et krav til den nye protese, at den skulle se naturtro ud.

Da jeg tilfældigvis faldt i snak om forskellige protesetyper, valgte jeg at tage kontakt til Klinik for Tandproteser.

Da jeg kom ind på klinikken første gang, blev jeg spurgt, om jeg havde et billede fra dengang, jeg havde mine egne tænder, og ja, vi fandt frem til form og størrelse på mine blivende tænder. Efter nogle prøvninger og aftryk havde jeg så min nye tandprotese, og hvor den ligner de tænder, jeg havde engang.

Vi valgte forskellige farvenuancer til fortænderne og nogle tænder, som var lidt uensartede, hvilket jeg synes gav tandprotesen et naturligt og personligt præg.

Nu er det ikke til at se, at jeg har tandprotese i munden, og jeg kan varmt anbefale andre Den Naturtro Tandprotese fra Klinik for Tandproteser."


Ejner Pedersen

"Jeg har haft protese i mange år.

Jeg har altid haft den traditionelle protese, fandt jeg pludselig ud af, da jeg sad og bladrede i avisen en dag og tilfældigvis så en annonce om Den Naturtro Tandprotese. Jeg arbejder som servitrice, og der er det vigtig, at man kan smile til gæsterne – og gerne med et pænt smil.

Takket være Den Naturtro Tandprotese føler jeg mig nu meget bedre tilpas på arbejdet, men også derhjemme blandt familie og venner.

Jeg er glad for mine tænder. De er alle pengene værd."


Elner Sørensen