Vi giver dig råd til din nye tandprotese

Gør dit drømmesmil til virkelighed til en pris, der passer til din økonomi!

Det går ud over både din sundhed, dit velvære og dit udseende, hvis dine tænder ikke er i orden. Hos Klinik for Tandproteser får økonomien ikke lov at bestemme. Hvis du er berettiget til offentligt tilskud til din tandprotese, hjælper vi dig gerne med at søge. Det skal ikke være økonomien, der forhindrer dig i at få en ny tandprotese, når du trænger til det.

Skal du udskifte din ældre tandprotese eller have erstattet syge naturlige tænder med en fast eller aftagelig tandprotese? Det er kostbare behandlinger, men de er også meget vigtige for livskvalitet, sundhed og velbefindende. Og det er behandlinger, der som regel holder i mange år. Derfor er det både bedre og billigere at få foretaget den rigtige behandling, når behovet opstår. Også selv om prisen måske overstiger det, man kan afse på én gang. Midlertidige behandlinger er både dårligere og dyrere i længden.

Hos Klinik for Tandprotesers finansieringsselskab kan du efter ansøgning få et personligt lån med en rimelig afdragsordning. På mindre end et kvarter giver vi dig svar om dine valgmuligheder, evt. med månedlige afdrag, du kan overkomme!

For mange mennesker kan det belaste økonomien at skulle have en tandprotese. Klinik for Tandproteser mener ikke, at økonomien skal forhindre nogen i at få behandling. Vi kan i alle tilfælde finde en afdragsordning, der passer til din økonomi.

Kort og godt om finansiering:
Rente: 0 kr.
Gebyrer: 0 kr.
Opkrævning: Via netbank eller vi kan sende girokort til dig, hvis du foretrækker det. Vi tager også mod kontant betaling.